Algemene informatie

ALGEMENE INFORMATIE

ALGEMENE INFORMATIE

DANSEN BIJ DJF

DJF DANCE CENTRE is een allround dansschool. In onze dansscholen in ZEVENAAR en DUIVEN en de leslocaties DOESBURGELST, LOBITH, GIESBEEK en ARNHEM staat plezier altijd op de eerste plaats. Hoe ‘goed’ je bent is voor ons niet belangrijk.
Want wij vinden: dansen is voor iedereen!

We hebben een ruim lesaanbod met uiteenlopende stijlen. Zo bieden we diverse urban stijlen zoals STREETDANCE, HIPHOP en AFRO-DANCEHALL maar ook voor KLASSIEK, MODERN JAZZ en SHOW kun je bij ons terecht!

Kortom, moderne en stoere dansstijlen waarbij je je lekker los kan bewegen, maar ook dansvormen waarbij een strakkere techniek voorop staat. Het gaat hierbij voor ons niet zozeer om perfectie van de bewegingen, maar om je eigen invulling en het gevoel waarmee je danst. We willen je vooral laten genieten van dans in een fijne en stimulerende omgeving waarbij je les krijgt van leuke en professionele docenten.

Onze lessen zijn voor iedereen, jongens en meiden en voor elk niveau al vanaf 2 jaar. Voor als je één keer in de week gewoon een leuke dansles wil volgen, maar ook als je vaker lekker wil dansen!

Daarnaast bieden we SPECIAL HEROES lessen voor jongeren met een beperking. Deze speciaal ontwikkelde les draagt positief bij aan de ontwikkeling en expressie.

Er zit altijd wel iets bij waarbij ook jij niet stil kunt blijven staan! En wil je nog een stapje verder, dan hebben we onze WEDSTRIJDCREWS. Deze teams worden begeleid en getraind door ervaren professionals die hun passie voor dans als geen ander kunnen overdragen aan de dansers. Dat resulteert in zeer succesvolle teams die nationaal en internationaal vele prijzen in de wacht slepen, maar ook hier geldt dansen met plezier!

Lijkt het je leuk om bij ons te dansen? Meld je dan aan voor een gratis PROEFLES 

DJF TEAM

Het team van DJF DANCE CENTRE bestaat uit professionele, maar vooral gepassioneerde dansdocenten die hun liefde voor dans met veel plezier aan alle DJFdansers overdragen. Mensen met ieder duidelijk een eigen identiteit en stijl.

Onze docenten:

JOERI VAN GROL
DUNJA VAN GROL
KIMBERLY WOESING
KEI-KEVIN MATURBONGS
YENTL RAM
DEBORAH VERBERKT
DAPHNE WAMS
NADIA FEIJT
RUBEN CHI
SHANNON BANNING
ANIEK LENTJES
KARLIJN ROOSWINKEL
CINDY BROKKING, YOGA
SUSAN BOSS, YOGA

Vakantieplanning 2018 – 2019

Feestdagen (tijdens de onderstaande feestdagen zijn er GEEN danslessen)
19 april 2019 goede vrijdag
21 april 2019 2e paasdag
30 mei 2019 hemelvaart
10 juni 2019 Pinksteren

Vakanties
Meivakantie                         19 april 2019 – 5 mei 2019
Zomervakantie                     1 juli 2019 – 31 augustus 2019

* wijzigingen onder voorbehoud.

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

ALGEMENE VOORWAARDEN     |     DISCLAIMER     |     PRIVACY   |     LOCATIES   |     CONTACT   |    COPYRIGHT 2018 DJFDANCECENTRE.NL