DJF DANCE CREWS

DJF DANCE CENTRE heeft in korte tijd een aantal zeer succesvolle wedstrijdcrews weten samen te stellen:
KIDS ’N BEATS, WE ARE, ONE MOVEMENT & D-UNIT

Hechte teams, met bijzondere dansers die vol overgave en vooral plezier dansen! En dat werkt, want ze slepen prijs na prijs in de wacht.
Regionaal maar ook tijdens NK’s en met als hoogtepunt een finaleplaats tijdens het WK Streetdance in Glasgow afgelopen augustus.

 

DJF Dance crews

DJF Dance crews

DJF DANCE CENTRE heeft een aantal wedstrijdcrews en in diverse leeftijdscategorieën die allen dansen met het doel om met elkaar prijzen in de wacht te slepen tijdens wedstrijden. Deze vinden plaats in diverse weekenden verspreid over de periode van september tot en met juni en zijn door heel Nederland.

Om toegelaten te worden tot een van de wedstrijdcrews moet je auditie doen. Eenmaal toegelaten doet een danser dit ieder jaar opnieuw. Dit om het niveau van onze crews hoog te houden en om gelijke kansen voor iedereen te creëren.

Daarnaast kunnen andere dansers gedurende het wedstrijdseizoen ook binnen een team instromen. Zij worden dan door ons gescout en benaderd.

WAT HOUDT HET DANSEN IN EEN WEDSTRIJDCREW IN?

Wanneer je in één van de wedstrijdcrews danst, dans je uiteraard voor je plezier en je ontwikkeling, maar ook om samen met het team mooie resultaten te behalen. En dat lukt alleen door veel met elkaar te trainen. Kortom, er wordt commitment van de dansers verwacht.

Er zijn voor elk team 2 trainingsmomenten per week en de teams worden.
Kids’nBeats wordt getraind door Joeri en Deborah.
We Are wordt getraind door Joeri en Laura.
One Movement wordt getraind door Joeri en Kei-Kevin.
D-UNIT wordt getraind door Joeri en Kimberly.

De DJF DANCE CREWS zijn ook het afgelopen jaar heel succesvol geweest met talloze prijzen en deelname aan het EK en met een finaleplaats op het WK Streetdance als hoogtepunt!

Wil je informatie over dansen bij een van onze crews? neem dan contact met ons op

Naast de crews hebben wij ook meerdere duo’s die net als de crews strijden om mooie titels. Wanneer je je op wil geven als duo neem dan contact met ons op.

OUDERCOMMISSIE

De oudercommissie bestaat uit een groep energieke ouders van dansers uit de wedstrijdteams. Zij hebben het doel om er een geweldig en goed verzorgd dansseizoen van te maken.

DE ALLROUND DANSSCHOOL IN DE LIEMERS E.O. 2
9
14
8
10
12
11
13
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

ALGEMENE VOORWAARDEN     |     DISCLAIMER     |     PRIVACY   |     LOCATIES   |     CONTACT   |    COPYRIGHT 2018 DJFDANCECENTRE.NL