GUPPY CLUB & CLUB MINI

GUPPY CLUB 2 JAAR

GUPPY CLUB 2 JAAR & CLUB MINI 3 JAAR

GUPPY CLUB 2 JAAR & CLUB MINI 3 JAAR

In onze Guppy Club & Club Mini vermaken wij de allerkleinsten van 2 & 3 jaar met peuter & kleuter dans. Spelenderwijs dansen en bewegen op muziek, met de nadruk op ‘spelenderwijs’. Samen leggen we de basis voor de moves van de toekomst. 

Kinderen spelen van nature op een manier waar veel beweging aan te pas komt. Ze houden van rennen en springen en beginnen spontaan te dansen en zingen als ze muziek horen. 

Ze hebben een grote verbeeldingskracht en behoefte om te experimenteren. In dans komen al deze elementen samen. Door te dansen, leren kinderen de expressieve mogelijkheden van hun lichaam kennen, vergroten en toepassen. Daarnaast spreekt het ze aan op hun fantasie en creativiteit en geeft het ze zelfvertrouwen. 

Kinderen voelen zich losser en vrijer als ze dansen en ieder kind kan op zijn of haar eigen manier leren dansen. Het dansproces is dan ook belangrijk voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind. Dansen doet een beroep op je persoonlijkheid: je leert om jezelf open op te stellen en om iets van jezelf te laten zien.     

Bij DJF DANCE CENTRE maken uw kinderen spelenderwijs kennis met dans op een laagdrempelige manier waarbij plezier voorop staat. Niets moet, alles mag! 

11 6

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

ALGEMENE VOORWAARDEN     |     DISCLAIMER     |     PRIVACY   |     LOCATIES   |     CONTACT   |    COPYRIGHT 2018 DJFDANCECENTRE.NL