KIDS/JEUGD

KIDS/JEUGD

KIDS/JEUGD

Naast de succesvolle wedstrijdteams bieden wij een breedschaligheid aan lessen voor kinderen en jeugd, dansen bij DJF is laagdrempelig.
Danslessen zijn bij ons voor iedereen, wil je wat meer kijk dan eens naar de advanced of gevorderden lessen!

Wil je genieten van hedendaagse dancemoves en muziek in groepsverband?
Wij hebben danslessen voor kinderen en jeugd in de stijlen Jazz/Streetdance of Afrodance/dancehall. Lijkt het je leuk om deel te nemen tijdens onze jaarlijkse dansshow of een van de vele dansdemonstraties in de regio dan ben je van harte welkom.
Uiteraard is dit geen verplichting, dans is voor iedereen.

Kijk bij dansstijlen voor inhoudelijk uitleg per stijl/les.

TARIEVEN

Les

sept – dec

jan – mrt

april-juni

Guppy Club

€ 60,-

€ 44,-

€ 44,-

Club Mini

€ 67,50

€ 49,50

€ 49,50

4 t/m 7 jaar

€ 75,-

€ 55,-

€ 55,-

8 t/m 20 jaar

 € 90,-

€ 66,-

€ 66,-

STUDENTENSPORTKAART

Ben jij in het bezit van een studenten Sportkaart Arnhem? 
Dan kun je ook bij DJF DANCE CENTRE terecht!

Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten van deelnemende scholen bij ons kunnen sporten voor slechts 18,95 per maand.  Met de studentensportkaart kun je sporten op meer dan 30 locaties in Arnhem en omgeving. Daar zijn wij er één van.

Met de studentensportkaart kun je groepslessen volgen, fitnessen, zwemmen en squashen. Zeven dagen in de week. Na de eerste drie maanden is de kaart maandelijks opzegbaar. Bekijk de site voor de deelnemende scholen en voor meer informatie: https://www.sportinarnhem.nl/voor-jou/studenten/

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

ALGEMENE VOORWAARDEN     |     DISCLAIMER     |     PRIVACY   |     LOCATIES   |     CONTACT   |    COPYRIGHT 2020 DJFDANCECENTRE.NL