LESAANBOD

LESAANBOD

LESAANBOD

GUPPY CLUB 2 JAAR & CLUB MINI 3 JAAR

In onze Guppy Club & Club Mini vermaken wij de allerkleinsten van 2 & 3 jaar met peuter & kleuter dans. Spelenderwijs dansen en bewegen op muziek, met de nadruk op ‘spelenderwijs’. Samen leggen we de basis voor de moves van de toekomst. 

Kinderen spelen van nature op een manier waar veel beweging aan te pas komt. Ze houden van rennen en springen en beginnen spontaan te dansen en zingen als ze muziek horen. 

Ze hebben een grote verbeeldingskracht en behoefte om te experimenteren. In dans komen al deze elementen samen. Door te dansen, leren kinderen de expressieve mogelijkheden van hun lichaam kennen, vergroten en toepassen. Daarnaast spreekt het ze aan op hun fantasie en creativiteit en geeft het ze zelfvertrouwen. 

Kinderen voelen zich losser en vrijer als ze dansen en ieder kind kan op zijn of haar eigen manier leren dansen. Het dansproces is dan ook belangrijk voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind. Dansen doet een beroep op je persoonlijkheid: je leert om jezelf open op te stellen en om iets van jezelf te laten zien.     

Bij DJF DANCE CENTRE maken uw kinderen spelenderwijs kennis met dans op een laagdrempelige manier waarbij plezier voorop staat. Niets moet, alles mag! 

STREETKIDS 4+

Lekker los op vette muziek, niets moet, alles mag! Dansen op jouw manier en niveau en met FUN voorop.

In deze les werken we aan muzikaliteit, houding en uitstraling en natuurlijk aan je moves. STREETKIDS is cool, stoer en FUN! 

15

HIPHOP

HIPHOP is een culturele stroming, vooral bekend als muziekstijl, ontstaan in de jaren zeventig in New York in de wijk The Bronx. Rap, graffiti, beatboxing en breakdancing zijn allemaal onderdeel van deze way of life. Binnen deze dansles gaat het om zelfvertrouwen, lef en stoere moves. HIPHOP dans je vol overgave en al je emoties kun je hier in kwijt

We werken aan techniek en flow in verschillende HipHop stijlen: Bijvoorbeeld Fast (snel en strak op de beat) of Lyrical (strakke dans op de tekst en beat).

We dansen op eigentijdse beats en rap. Niet zozeer de precisie van de bewegingen zijn belangrijk, maar je eigen invulling en het gevoel waarmee je danst.

71

HIPHOP BEGINNERS

Back to the basics! We gaan beginnen van het begin en leggen steeds meer variatie in de basis, zodat je blijft bewegen en werken aan je houding, voetenwerk en flow. Deze basis is het perfecte begin om je volop te laten groeien in hiphop. So lets start!!

HIPHOP GEVORDERDEN

Alles draait hier om controle, clean dansen en jezelf blijven uitdagen. We brengen variatie in jouw manier van dansen, zodat je zult ervaren dat er meer is dan één style! Er zijn zo veel manieren binnen een style en zelf jouw style ontdekken is er één van!

HIPHOP ADVANCED

In hiphop advanced leer je (vrouwelijke) Hiphopskills en movements van Deborah Verberkt. Deze internationale choreografe en danseres brengt jouw met haar moves naar het hoogste niveau.

10

STREETDANCE

STREETDANCE is een verzameling van dansstijlen die zijn ontstaan op straat, scholen en clubs. URBAN genaamd. Het is een coole manier van dansen en razend populair.

De moves in deze les zijn stoer en goed te volgen en daarom is dit ook echt een les die voor zowel meiden als jongens geschikt is. De muziek heeft stevige beats en de bewegingen zijn clean, strak en funky.

Er zijn bij STREETDANCE geen vaste regels over hoe je een beweging moet maken. Het is juist belangrijk dat je je eigen stijl vindt en op je eigen manier danst. Het gaat hier helemaal om uitstraling, swag en fun!  

31

KLASSIEK BALLET

Dansen is je gevoel uiten en genieten keer op keer! KLASSIEK BALLET is hiervoor de basis bij uitstek omdat deze dansstijl voorbereidt op alle vormen van dans.

In de les werken we aan techniek, houding, kracht, lenigheid en sierlijk bewegen, gebruikmakend van de Vaganova en Cechetti techniek uit Rusland. Hierbij staat dansgevoel, presentatie, muzikaliteit en plezier centraal. 

ballet groep

MODERN JAZZ

MODERN JAZZ is een combinatie van jazz- en moderne dans. Een les vol expressieve en moderne danstechnieken. In het eerste deel van de les werken we aan coördinatie, isolaties, ritme en dynamiek en in het tweede deel dansen we een choreografie die wekelijks herhaald en aangevuld wordt. 

11 1

AFRO-DANCEHALL

AFRO-DANCEHALL is een te gekke les waarbij Afrikaanse dansmoves worden gecombineerd met de populaire Jamaicaanse dansstijl Dancehall, die oorspronkelijk ook zijn roots heeft in de Afrikaanse dans.

De basis van deze les is het leren loslaten van je lichaam in de beweging. Krachtige moves, vanuit je onderlichaam, vrouwelijk en vloeiend op stoere afro en dancehallbeats. Plezier, gezelligheid en ENERGY!!

14

FOUNDATION CLASS

In FOUNDATION CLASS nemen we je terug naar de basis van Hip Hop, ook wel bekend als de “Foundation” of “Fundamentals”.

Hierbij komen verschillende stijlen zoals: OldSkool, Popping, Locking, House en nog veel meer aan bod.

We gaan terug naar de roots van deze verschillende stijlen. De technieken, grooves en allerlei movements die je tegenwoordig terug ziet in choreografiën op tv of tijdens wedstrijden.

Het wordt een educatief, maar vooral leuk proces om je basisvaardigheden te versterken als individu en om met elkaar te groeien als team.

13 1

JAZZ-STREETDANCE

Een les waarbij het allemaal gaat om lekker dansen, ontspannen en vooral genieten. Op muziek van nu en de moves van nu, worden goed te volgen choreografieën gedanst waardoor deze les voor ieder niveau geschikt is.

61 1

SPECIAL HEROES

Onze SPECIAL HEROES lessen zijn bedoeld voor jongeren uit het speciaal onderwijs. Juist voor deze groep is beweging erg belangrijk en dans is hierbij volgens ons het ideale middel!

Want dans is prachtig om naar te kijken, geweldig om te doen, maar vooral fantastisch om te ervaren. Zeker voor deze ‘danshelden’! De lessen worden gegeven door dansentertainer Joeri die als geen ander met deze bijzondere groep jongeren weet om te gaan en van elke les een feestje weet te maken!

Lees via HIER het mooie artikel van Uniek Sporten over Markisha, wat haar belevenis met dans is! Joeri geeft de lessen en hier danst Markisha gezellig in mee!

Voor Uniek Sporten heeft Joeri de opening van de sportdag mogen verzorgen, lees het artikel HIER!

12

ZUMBA®

ZUMBA is een heerlijke dance – fitness workout. Door diverse dansstijlen, muziekgenres en verschillende goed te volgen choreo’s verbrand je op een leuke manier flink wat calorieën. De les wordt gegeven door Joeri die op zijn eigen, kenmerkende en energieke manier, elke les tot een feestje weet te maken.  

41

ZUMBA® GOLD

Naast de 3 fanatieke Zumba® uren die gegeven worden door Joeri gaan we nu ook starten met Zumba® Gold olv Audrey!

Zumba® Gold is net als Zumba® Fitness vrolijk en heerlijk om te doen, te gekke aanstekelijke muziek.
Zumba® Gold is vooral bedoeld voor beginners en actieve ouderen.

Website

YOGA

Heerlijke yoga les!

DJF DANCE CENTRE en VITALITY SPORTS bundelen de krachten met YOGA o.l.v. ervaren Yoga trainer Cindy.

Naast de vele dans- en sportlessen die beide partijen bieden willen wij voor dansers en sporters een combi aanbieden van ontspanning en inspanning.
Door beweging tot rust komen. Voor dat doel is YOGA een heerlijke les.

Ontwerp zonder titel 2

SUPERFIT

In SUPERFIT ligt de nadruk op spierversterking en kracht- en uithoudingsvermogen. Door een combinatie van spierversterkende oefeningen en intervaltraining in circuitvorm. Een energieke en gevarieerde les die op ieder niveau te volgen is.

19

FITGIRL CLASS

We zijn uitgebreid met sportlessen voor volwassenen!
FITGIRL CLASS een actieve sport workout!

Uithoudingsvermogen, conditie, kracht en een summerbody!
Kom ook en ervaar het zelf!

Neem een handdoek en flesje water mee!!

Fit girl

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

ALGEMENE VOORWAARDEN     |     DISCLAIMER     |     PRIVACY   |     LOCATIES   |     CONTACT   |    COPYRIGHT 2020 DJFDANCECENTRE.NL