LESAANBOD

LESAANBOD

KIDS EN JEUGD

NIVEAU’S DANSLESSEN

Door de prachtige ontwikkelingen en verschillende vraag naar diversiteit willen wij graag voor iedereen passende lessen aanbieden. Vanaf nu duiden wij de lessen aan middels levels.
Voel je vrij om diverse danslessen bij verschillende docenten te ervaren. Wij weten dat er een mooie dansplek voor jou is en een docent waar jij je goed bij voelt.

Beginner – Level 1
Als je geen of slechts een paar lessen van welke dansstijl dan ook hebt gevolgd. Ervaring is niet nodig want tijdens deze lessen word je geïntroduceerd aan de dansstijl en bouw je een mooie basis op om door te kunnen groeien.

Intermediate – Level 2
Basics onder de knie? Dan is dit ”the next step!”
Hierbij worden je basics verder uitgebreid: ritme, techniek, muzikaliteit en tempo. In de lessen gaan we werken aan je body control, je leert hoe je cleaner kan dansen en blijft jezelf uitdagen door stap voor de stap deze elementen uit te oefenen.

Advanced – Level 3
Niveau voor de ervaren dansers. Verdieping in Hiphop tot de MAX!
Je kent alle basics, je kan het snelle niveau aan en je kan performance skills (attitude) direct toepassen tijdens het aanleren van de choreografie. Dan is dit het niveau voor jou!
Je krijgt les van o.a. internationale choreografen Ruben Chi en Deborah Verberkt.

All Levels – Open Class
Iedereen is welkom om deze lessen te volgen van beginner tot aan gevorderd.
Elke danser danst op zijn manier/niveau en geniet van het enthousiasme van de docent, de vibe binnen de groep en de muziek! De docent zorgt dat het voor elke danser te volgen is.
Just dance and have fun!

KIDSDANCE 2 – 3 JAAR

Tijdens onze KIDSDANCE vermaken wij de allerkleinsten van 2 & 3 jaar met peuter & kleuter dans. Spelenderwijs dansen en bewegen op muziek, met de nadruk op ‘spelenderwijs’. Samen leggen we de basis voor de moves van de toekomst.

Kinderen bewegen van nature veel en graag. Ze houden van rennen, springen en beginnen spontaan te dansen en te zingen als ze muziek horen.

Ze hebben een grote verbeeldingskracht en behoefte om te experimenteren. In dans komen al deze elementen samen. Door te dansen, leren kinderen de expressieve mogelijkheden van hun lichaam kennen, vergroten en toepassen. Daarnaast ontwikkelt het op hun fantasie en creativiteit en geeft het ze zelfvertrouwen.

Kinderen voelen zich losser en vrijer als ze dansen en ieder kind kan op zijn of haar eigen manier leren dansen. Het dansproces is dan ook belangrijk voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind. Dansen doet een beroep op je persoonlijkheid: je leert om jezelf open op te stellen en om iets van jezelf te laten zien.    

Bij DJF DANCE CENTRE maken je kinderen spelenderwijs kennis met dans op een laagdrempelige manier waarbij plezier voorop staat. Niets moet, alles mag!

STREETKIDS

Lekker los op vette muziek, niets moet, alles mag! Dansen op jouw manier en niveau, met FUN voorop.

In deze les werken we aan muzikaliteit, houding, uitstraling en natuurlijk aan je moves. STREETKIDS is cool, stoer en FUN!

STREETDANCE

Streetdance is een verzameling van dansstijlen die zijn ontstaan op straat, scholen en clubs. URBAN genaamd. Het is een coole manier van dansen en razend populair.

De moves in deze les zijn stoer en goed te volgen en daarom is dit ook echt een les die voor zowel meiden als jongens geschikt is. De muziek heeft stevige beats en de bewegingen zijn clean, strak en funky.

Er zijn bij Streetdance geen vaste regels over hoe je een beweging moet maken. Het is juist belangrijk dat je je eigen stijl vindt en op je eigen manier danst. Het gaat hier helemaal om uitstraling, swag en fun!

HIPHOP

HipHop is een culturele stroming, vooral bekend als muziekstijl, ontstaan in de jaren zeventig in New York in de wijk The Bronx. Rap, graffiti, beatboxing en breakdancing zijn allemaal onderdeel van deze “way of life”. Binnen deze dansles gaat het om zelfvertrouwen, lef en stoere moves. HipHop dans je vol overgave en al je emoties kun je hierin kwijt.

We werken aan techniek en flow in verschillende HipHop stijlen: bijvoorbeeld Fast (snel en strak op de beat) of Lyrical (strakke dans op de tekst en beat).

We dansen op eigentijdse beats en rap. Niet zozeer de precisie van de bewegingen zijn belangrijk, maar je eigen invulling en het gevoel waarmee je danst.

URBAN VIBES

Urban haalt zijn roots uit de verschillende HipHop en Streetdance stijlen, ook vindt het zijn invloed uit de Jazz en Contemporary dance scene. Maar Urban is uiteindelijk gebaseerd op de eigen interpretatie van de muziek door de choreograaf. Een mooie combinatie van verschillende dansstijlen wat samen komt in 1 les!

Tijdens de les wordt er gewerkt aan je individuele ontwikkeling, denk hierbij aan performance skills, body control, conditie en muzikaliteit.

BREAKDANCE

Breakdance is een van de vier elementaire onderdelen van hiphop: dj-en, graffiti, breakdance en rap. De dansstijl die ook wel breaking, b-boying of b-girling wordt genoemd is de basis voor deze hiphop dansstijl. Het is een acrobatische stijl van dansen met onder andere headspins en backspins.

Breakdancers dansen veel op hun handen en vlak boven de vloer, maar het voorbereidende werk zoals de uprock of de toprock gebeurt met beide voeten op de vloer. Vanuit deze laatste twee danspassen zijn andere stijlen ontstaan zoals locking en popping.

SPECIAL HEROES

Onze SPECIAL HEROES lessen zijn bedoeld voor jongeren uit het speciaal onderwijs. Juist voor deze groep is beweging erg belangrijk en dans is hierbij volgens ons het ideale middel!

Want dans is prachtig om naar te kijken, geweldig om te doen, maar vooral fantastisch om te ervaren. Zeker voor deze ‘danshelden’! De lessen worden gegeven door Joeri die als geen ander met deze bijzondere groep jongeren weet om te gaan en van elke les een feestje weet te maken.

Vele dansers in de Special Heroes groepen dansen al jaren bij ons, daar zijn wij heel trots op.
Doordat enkele al meer dan 10 jaar bij ons dansen en wij nog jaren dansjes samen willen maken vinden wij dat het de tijd is om deze prachtige doelgroep te splitsen in Kids en Volwassenen.
Hierdoor kunnen wij nog beter inspelen op de groep die we voor ons hebben met betrekking tot interesse, muziekkeuze en movements.

Lees via HIER het mooie artikel van Uniek Sporten over Markisha, wat haar belevenis met dans is! Joeri geeft de lessen en hier danst Markisha gezellig in mee!

Voor Uniek Sporten heeft Joeri de opening van de sportdag mogen verzorgen, lees het artikel HIER!

AFRO/DANCEHALL VIBES

Tijdens de les worden originele afro dance en dancehall moves gecombineerd met de lekkerste muziek! De basis van de les is het leren loslaten van je lichaam, maar ook krachtig te dansen op diverse ritmes. Plezier, gezelligheid, energie en GOOD VIBES zijn hier niet te missen!

FOUNDATION CLASS

Met de FOUNDATION CLASS nemen we je terug naar de basis van Hip Hop, ook wel bekend als de “Foundation” of “Fundamentals”.

Hierbij komen verschillende stijlen zoals: OldSkool, Popping, Locking, House en nog veel meer aan bod. We gaan terug naar de roots van deze verschillende stijlen. De technieken, grooves en allerlei movements die je tegenwoordig terugziet in choreografieën op tv of tijdens wedstrijden.

Het wordt een leerzaam maar zeker ook leuk proces om je basisvaardigheden te versterken als individu en om met elkaar te groeien als team.

CONTEMPORARY

Contemporary is een hedendaagse dansvorm waarbij je emoties uitdrukt in dans. Hierbij worden verschillende dansstijlen gecombineerd zoals modern, jazz, klassiek en ook urban moves. In deze les ga je werken aan expressie, techniek en dansplezier. We werken in de lessen naar een toffe dans met o.a. sprongen, draaien, zwaaien, rollen en nog veel meer. De muziekkeuze is erg divers, van prachtige ballads tot heerlijke actieve top40 muziek.

TIKTOK VIBES

Leer de tofste, leukste en nieuwste TikTok dansjes.
De TikTok dansjes worden gefilmd en gepost op het DJF DANCE CENTRE TikTok account: @djfdancecentre.

VOLWASSENEN

 • Ik ben Loes, een vrouw van 75 jaar en ruim 3 jaar weduwe na een druk en rumoerig en fijn leven met een man, die jaren ziek was en natuurlijk veel aandacht en zorg nodig had.
  Na de eerste periode van rouw na het overlijden van mijn man en alle hectiek wat overlijden met zich meebrengt, komt er een tijd van stilte en rust, waar je niet altijd op zit te wachten. Het maakt je weer verdrietig en je wordt echt met je ‘neus op de feiten gedrukt’ door het alleen zijn en zo de eenzaamheid te voelen. Ook dit overkwam mij en overkomt me nog regelmatig.
  Maar van nature ben ik geen pessimist en kan lachen om de gekste dingen, en huilen om de kleinste dingen!! Echt blij of vrolijk kon ik niet meer zijn.!

  Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en bedacht iets waar ik misschien wel blij van kon worden! Een loopclubje op maandagochtend had ik al jaren met enkele buurtdames, want de buitenlucht motiveert je al om je goed te voelen. Tevens een gezellige kookclub met enkele vriendinnen.
  Ik miste iets:
  MUZIEK, BEWEGEN en CONTACT met mensen die ook nog midden in het leven staan!
  Dat was het toverwoord!

  Ik ben op de bonnefooi naar de Zumbaclub in Zevenaar gegaan.
  DJF DANCE CENTRE voorheen ‘DansJeFit’!!!!
  dat leek me een goede titel voor waar ik naar op zoek was..
  Niets vermoedend wat het zou zijn, ging ik alleen maar even kijken…
  De verwelkoming was onverwacht heel gastvrij en vriendelijk van de dansende groep jongedames, onder de bezielende en spontane leiding van Joeri, die mij vermeldde, dat “KIJKEN ook MEEDOEN ” is…. Dat heb ik geweten!
  Ik voelde me tussen alle jonge dames wel ongemakkelijk want de dansjes en pasjes en oefeningen kende ik niet. Maar meedoen moest ik..!!
  Lachen, gieren brullen…écht blijheid was er op dat moment.!

  Diezelfde dag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik me aangemeld bij de Zumba-dans club ! En met heel veel plezier. Ik beweeg op de muziek die mij ook persoonlijk zeer aanspreekt en de vrolijkheid die er afspringt geeft me de blijheid waar ik naar op zoek was. Ik maak dikwijls verkeerde manoeuvres tijdens de lessen, maar ik kan mezelf zijn en voel me er heerlijk bij!
  Een kopje koffie na afloop met de andere dansdames om even lekker bij te komen maakt het heel gezellig om ook elkaar te leren kennen.
  Ik wil dit niet meer missen!!!

  Sinds een tijdje is er zelfs voor de “ouderen onder ons” een Zumba-Gold les op de ochtenden van maandag en woensdag. Dit gaat ook op mooie muziek maar wat rustiger dan voor de wat jongeren. Deze lessen worden begeleid door Audrey, die ons ook op een rustige maar toch actieve manier voordoet wat wij kunnen doen.
  Kortom, voel je je wat eenzaam, alleen of een beetje down, kom toch naar DJF DANCE CENTRE dansen en je wordt er weer een vrolijk mens van! (en …. je voelt je lekker fit)…..!!!

  PS.
  Ook worden er gezellige feest, dans-cq bingo-avondjes georganiseerd. Niets is verplicht.
  Overal wordt aan gedacht! En.. Joeri en zijn medewerkers zullen u met open armen ontvangen!
  Na afloop van een zumbales kunt u ook door Dejan (broer van Joeri) nog verder laten leiden voor een extra Fit-makertje! Een heerlijke sportworkout.
  En Dunja, de zus van deze heren, zal alles voor u keurig in kaart brengen en financieel goed verwerken!

  U bent van harte welkom!

  Ik hoop tot ziens en laat u opvrolijken en voel je weer fit!

  Loes Jacobs (lid van DJF DANCE CENTRE Zevenaar- Duiven)

ZUMBA

Zumba is een heerlijke dance – fitness workout op Latijns-Amerikaanse muziek. Door diverse dansstijlen zoals Salsa, Bachata, Regeatton, Kizomba, Cumbia, Soca en een diversiteit aan goed te volgen choreo’s verbrand je op een leuke manier flink wat calorieën.
De lessen worden gegeven door docenten die op hun eigen, kenmerkende en energieke manier, elke les tot een feestje weten te maken.

ZUMBA GOLD

Zumba® Gold is net als Zumba® Fitness vrolijk en heerlijk om te doen, op te gekke aanstekelijke muziek. Door de lagere intensiteit is de les uitermate geschikt voor beginnende sporters en actieve ouderen.

PUMP UP!

Tijdens deze sportles maak je gebruik van je eigen lichaamsgewicht, een step, matje, barbelset, losse gewichten en elastieken. Jij bepaalt zelf hoe ‘zwaar’ je traint.
Onder het genot van heerlijke opzwepende muziek trainen we alle spiergroepen in je lijf!
Conditie, kracht/uithoudingsvermogen.
Bij PUMP UP nemen de mannen je mee naar het maximale. POWER!

Dejan en Joeri pump

CIRCUIT TRAINING

In deze energieke les ligt de nadruk op spierversterking, kracht- en uithoudingsvermogen. Door een combinatie van spierversterkende oefeningen en intervaltraining in circuitvorm is het een gevarieerde les die op ieder niveau te volgen is. Elke sporter kan zijn of haar eigen trainingsgewicht kiezen.

YOGA

Yoga is de laatste jaren steeds populairder geworden en veel mensen ervaren de voordelen van yoga. Zoals; energieker, minder stress, betere nachtrust, een sterker en gezonder lichaam. Al met al meer balans tussenichaam en geest.

Bij de yoga les worden de basishoudingen, de ademhaling, de filosofie en de spierspanning behandelt. De yoga les is een combi van ontspanning en inspanning.

Ontwerp zonder titel 2

TIP VOOR DE VOLWASSENLESSEN:
Handig om mee te nemen: een handdoek en flesje water!

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

ALGEMENE VOORWAARDEN     |     DISCLAIMER     |     PRIVACY   |     LOCATIES   |     CONTACT   |    COPYRIGHT 2020 DJFDANCECENTRE.NL